Al 4 generaties
vakmanschap en ervaring!

Renovatie en nieuwbouw

Van renovatie- tot nieuwbouwprojecten, uw dak is bij ons in goede handen. GanDak is al 4 generaties lang gespecialiseerd in de totaalaanpak van alle dakwerken voor privé-woningen in en rond Gent. U kan bij ons terecht voor herstellingswerken of volledige projecten - van dak tot zolder tot gevelbekleding.

Wij combineren jarenlange expertise en een persoonlijke aanpak om tot een oplossing op maat te komen.

Geïntegreerde oplossingen

De nood aan betere isolatie stijgt jaar na jaar, ook voor daken. GanDak volgt de technologie en de reglementering op de voet. Kortom, GanDak staat u ook bij met advies.

Totaaloplossingen

Onze vakmannen vernieuwen uw dakbedekking en controleren de onderliggende houtstructuur. Indien u dat wenst maken we van uw zolder een volwaardige leefruimte. Uw volledige bovenverdieping wordt dan tot in de puntjes afgewerkt, tot en met de plaatsing van veluxen, gyprocwanden en binnendeuren.

Kwaliteitsgarantie

Wij streven in ons werk continu naar de hoogst mogelijke efficiëntie. Op elk niveau, van advies tot afwerking.

De kwaliteit van onze materialen staat synoniem voor duurzaamheid. En onze gespecialiseerde dakwerkers staan garant voor een perfecte uitvoering. Ons team gaat steeds nauwgezet te werk en respecteert alle technische specificaties. Hierdoor halen we de vooropgestelde timing zonder problemen.

U kan rekenen op een jarenlange ervaring. GanDak is een solide bedrijf dat al meer dan 75 jaar bestaat en ook nog lang zal voort bestaan. U kan dus altijd rekenen op uw garantie. Als klant geniet u van een officiële garantie van 10 jaar op de uitgevoerde werken.